I didn't feel like watching Kiara's Rust stream, so I'm kinda in the dark here. What made her take the VOD down?
Kiara's Rust ストリームを見る気がしなかったので、ここではちょっと暗闇の中にいます。彼女が VOD を削除した理由は何ですか?
Kiara was bummed out that the stream wasn’t entertaining as she had hoped. Especially because she wanted to play with the other holomembers and there was next to no one in the game on top of there being hardly anything to do
キアラは、配信が思ったほど面白くなかったことにがっかりした.特に、彼女は他のホロメンバーと遊びたいと思っていて、ゲームにはほとんど誰もいなかったし、何もすることがほとんどなかったからです。
Oh. That was far more mundane than I thought it was going to be. I always had the impression the game wasn't a good fit for her and that she was only really sticking with it on the off chance to interact with the other members. This kind of reinforces that idea in my head.
おー。それは私が思っていたよりもはるかに平凡でした。私はいつも、このゲームは彼女には向いていないという印象を持っていました。彼女は他のメンバーと交流するチャンスがないときだけゲームに固執していたのです。この種のことは、私の頭の中でその考えを強化します。
Yeah she only got an hour into the game before shutting off the stream
ええ、彼女はストリームを遮断する前にゲームに1時間しかかかりませんでした
Oh here’s some more info on what’s happened. So Kiara uninstalled RUST so that basically means no more RUST streams anymore
ああ、何が起こったのかについての追加情報があります。つまり、Kiara は RUST をアンインストールしたので、基本的に RUST ストリームはもうありません。
探検
【バーチャルアイドル】#4251【エリート巫女無銭専用】ID無し
■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています
2022/10/07(金) 02:33:32.14
■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています
ニュース
- 高市早苗首相 政府が提出しようとしている法律案が「かなり賛否の分かれる大きなもの」「信任をいただけたら力強く進めていく」 ★7 [Hitzeschleier★]
- 【サッカー】U-23日本代表、アジア杯決勝進出 日韓対決を制す…1点を守り切り大会連覇に王手 [久太郎★]
- 【大阪市】いじめ重大事態と認定 少年を海に突き落とす動画 [ぐれ★]
- 【たばこ】「マールボロ」は620円、アイコス「テリア」は620円に値上げへ…たばこ税増税で4月から [七波羅探題★]
- 【判決】「カチンときたけん」東名あおり懲役18年確定へ 最高裁、危険運転を認定 ★2 [煮卵★]
- たぬかな、妊娠公表後に「裏切りやがって」「流産しろ」「障がい者を産んで」の心ない声嘆く「日本はなんて国になってしまったんだ」★2 [muffin★]