台湾もファンも結構減ってるんじゃね?
In regards to the recent actions of the company "Cover", I have decided to unsubscribe.
I still like your content but
I cannot support a company that acts like this in regards to Taiwan. I will come back if they apologize for it but if not, thank you for the videos and goodbye.
最近の "Cover "という会社の行動について、私は購読を停止することにしました。
私はまだあなたのコンテンツが好きですが、台湾に関してこのような行為をする会社を支持することはできません。
彼らが謝罪してくれたらまた来ますが、謝罪してくれなかったら、動画をありがとう、さようなら。
【バーチャルYouTuber】ホロライブ総合スレ#104【ホロライブ/hololive】
■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています
864名無しさん@お腹いっぱい。 (JP 0H6a-b+lb)
2020/09/28(月) 13:17:43.02ID:FMqeuLOTH■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています